AGJENSIA POLLOGU.

Agjensia Pollogu, Tirane e themelur qe nga viti 1994 operon ne fushen e trasportit te udhetareve edhe sherbimeve turistike brenda dhe jashte vendit.

Motoja jone : KLIJENTI ESHTE I PARI !

Agjensia POLLOGU neTirane ne bashkepunim me agjensine HAK BUS ne Tetove (MK) ne linje te rregullt : Tirane-Struga-Kercove-Gostivar-Tetove-Shkup dhe anasjelltas.

Nisja nga Tirana cdo dite:   09:00 dhe 21:00
Nisja nga Tetova cdo dite : 10:00 dhe 21:00
Nisja nga Shkupi cdo dite : 09:00 dhe  21:00 (peroni 4)

Gjithashtu agjensia Pollogu siguron udhetime me autobuz per: Suedi, Danimark, Gjermani, Vien, Zvicer.

Gjithashtu Agjensia Pollogu siguron udhetime per ne Male Te Zi cdo dite ne ore 08:00 me destinacionet:

Tirane-Podgrorice-Budva Kotor.

Mundeni te na gjeni edhe ne Facebook: Agjensia Pollogu

Per me shume informacion kontaktoni tek numrat me poshte:

Kontakt: Tel : 00355 4 22 35 000
Cel : 00355 69 20 94 906
Cel:  00355 69 65 45 241 (English)e-mail : pollogu.tirana@hotmail.com
k_xhemalce@hotmail.comAdrresa: Bulevard.Zogu i I pallati 103 Ap.2/1

View Larger Map

Agjensia Pollogu organizon udhetime brenda dhe jashte vendit, duke vene ne dispozicion mjete komode me standarte turistike.

Autoveture: Audi A4 (4+1) vende

Minibus: mercedes-benz ( 17+1) vende

Autobus: Setra ( 40+1+1 )

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment