Category Archives: Uncategorized

AGJENSIA POLLOGU.

Agjensia Pollogu, Tirane e themelur qe nga viti 1994 operon ne fushen e trasportit te udhetareve edhe sherbimeve turistike brenda dhe jashte vendit. Motoja jone : KLIJENTI ESHTE I PARI ! Agjensia POLLOGU neTirane ne bashkepunim me agjensine HAK BUS … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment